مراحل بستن لوله رحم (توبکتومی) در هنگام سزارین
بستن لوله رحم (توبکتومی) در هنگام سزارین

مراحل بستن لوله رحم در زنان در سزارین
برای خانم بارداری که حاملگی سخت یا دردناکی دارد، معمولا درخواست بستن لوله رحم بعد از حاملگی طبیعی است تا نظرش در مورد بارداری در آینده تغییر نکند. کارشناسان تخمین می زنند که حدود ۱۰ درصد از زنان پس از انجام این عمل احساس پشیمانی می کنند. بنابراین معمولا پزشکان قبل از انجام عمل بستن لوله رحم از زنان سوالات بسیاری در رابطه با انتخاب باروری و حس مادری می پرسند.
با این حال، موارد دیگری وجود دارد که بستن لوله رحم بهترین انتخاب برای سلامتی فرد است. به عنوان مثال، انجام چند عمل سزارین می تواند موجب نازک شدن رحم شود که در حاملگی های بعدی منجر به پارگی رحم می شود. این مورد می تواند دلیل خوبی برای بستن لوله باشد.
مرحله ۱:
پزشکان
در مورد عمل بستن لوله با بیمار صحبت می کنند. بستن لوله، اگرچه در مواردی
برگشت پذیر است، دائمی در نظر گرفته می شود. پزشکان در طی مکالمه چندین
بار در مورد استریلیزاسیون به بیمار یادآوری می کنند. پزشک ممکن است در
مورد نوع عمل بستن لوله با بیمار صحبت کند.
رایج ترین مدل های بستن لوله شامل الکتروکواگولاسیون، جا گذاری حلقه فالوپ، جا گذاری فیلشی کلیپ و باند لاستیکی سیلیکونی هستند
.
مرحله ۲:
آماده شدن برای عمل است. اگر زنی باردار باشد و زایمان او به روش سزارین انجام شود، در صورت امکان بستن لوله ها همزمان با عمل سزارین انجام می شود. قبل از انجام عمل باید آزمایش خون و آزمایش های دیگری انجام شود. عمل بستن لوله در بیمارستان انجام می شود. اکثر خانم ها در همان روز به خانه می روند، اما بستری شدن برای ۲۴ ساعت در بیمارستان رایج است.